Vikersund Hoppsenter

Fotballhall, Norge

Leveransefakta

  • Dimensjoner: 43X69/6
  • Utførelse: Dukhall
  • Fundament: Betong
  • Tekniske detaljer: nett i gavlen
Neste prosjekt

I januar 2015 åpnet den nye fotballhallen i Vikersund som ligger rett ved Vikersundbakken. 8 idrettlag gikk sammen om å realisere drømmen om et innendørsanlegg. Takket være finansiell støtte fra Sparebank 1, Hæhre Entrepenør AS og det lokale næringslivet, samt god dugnadsinnsats fra klubbene, kom prosjektet i havn.

"Best-Halls prosjektledere og montører gjorde en kjempejobb for å bidra til å komme i mål. Samarbeidet fungerte veldig bra" - Bjørn Espen Hovde i Vikersund Hoppsenter.

Hallen er primært en fotballhall, men ble også benyttet som pressesenter under verdenscuprennene i skiflyvning i februar i år. Det var derfor viktig at prosjektet ble levert før rennene i februar og prosjektets tidsplan var utfordrende

Han legger til at de også er meget tilfreds med hvordan hallen fungererer i det daglige. «Hallen en en isolert hall, men vi bruker ikke mye energi for å varme opp hallen – normalt er det nok med grunnvarme for å holde en stabil temperatur rundt 5 grader gjennom vinteren. Vi har fått et kvalitetsprodukt til en lav kostnad, og med en driftsøkonomi som vil legge forholdene til rette for utvikling av fotballtalenter i mange år fremover» avslutter han.