Arena Nordvest

Ishall, Norge

Leveransefakta

  • Dimensjoner: 187x73/4
  • Utførelse: Dukhall
  • Fundament: Betong
  • Tekniske detaljer: Avrundede gavler- følger banens svinger.
Neste prosjekt

Arena Nordvest har nå åpnet skøytehallen for publikum. Offisiell åpning er høsten 2018. Hallen på 12500 m2 og rommer en bane for hurtigløp på skøyter og en stor isflate til bruk for ishockey, bandy og lek på isen.

"Da vi skulle bygge vår nye skøytehall ble valget av leverandør enkelt. Ved nærmere undersøkelser viste det seg at ingen kunne matche Best-Halls kvalitet og garantibetingelser. Vi er i dag takknemlige for det samarbeidet som var under byggeperioden, de små utfordringer som dukket opp ble løst konstruktivt og smertefritt, og montørlaget samarbeidet med oss som utbygger meget bra. For en relativt liten investering, har vi fått en velfungerende og innbydende hall som vi vil ha stor glede og nytte av i mange år. " - Frode Bjerkelund

Arena Nordvest er den første dukhallen i Norge for lengdeløpsskøyter. Hallen er bygget av en stålkonstruksjon kledd med pvc-duk. Dagslyset slipper inn gjennom duken og vil gi en følelse av å gå utendørs, samtidig som den beskytter utøverne mot vind, regn og snø.

Linker eksterne: Arena Nordvests hjemmesider , Artikkel i Byggeindustrien