Om Best-Hall


Nordens ledende produsent av haller til industri og idrettsformål.

Best-Hall er en ledende produktutviklings- og byggebedrift innen avanserte kvalitetshaller med fagverkskonstruksjon i stål. Siden 1975 har vi levert over 4000 haller. 

Best-Hall produserer 5000 m2 hall i uken ved egen fabrikk i Finland. Selskapet leverer dukhaller og stålhaller designet etter hver enkelt kundes behov. Hallene benyttes blant annet til lager og logistikkformål, som hangar for fly, til produksjon og til idrettsformål. 

Best –Hall har over 40 års erfaring med å produsere store haller og leverer opp til 100 meter brede haller med fritt spenn (søylefrie). Lengden er ubegrenset. Hallene er bygget for norske værforhold og dimensjoneres etter norske standarder for vind og snølast.

Best-Halls sertifiserte løsninger benytter kun materialer av høyeste kvalitet som sikrer lang levetid for hallene. Best-Hall ble CE- godkjent som en av de første i Europa – en anerkjennelse for arbeidet med kvalitet. Kvalitetskontrollen er sikret ved at alt produseres ved egen fabrikk i Finland – hele verdikjeden fra prosjektering til installasjon av hallen utføres og kontrolleres av Best-Hall.

Vår planleggings- og produksjonsenhet ligger i Kelviå, 18 km fra Karleby på Finlands vestkyst. Best-Hall leverer internasjonalt og er representert i 12 land.  

BestHall Factory

Best-Hall er ISO 9001 – sertifisert av Det Norske Veritas siden 1993 og innehar Sentral godkjenning hos Direktoratet for byggkvalitet med høyeste tiltaksklasse for prosjektering og montering.

Når du velger Best-Hall som leverandør og samarbeidspartner kan du være sikker på at du mottar et produkt av meget høy kvalitet, og at du får god oppfølging både underveis i byggeprosessen og etter at hallen er levert. Best-Hall leverer til hele landet. 


Kontakt oss

Service & Vedlikehold

Service dersom noe skulle skje med hallen

En Best-Hall er i utgangspunktet vedlikeholdsfri og vil fungere i mange år uten ettersyn. Uhell kan imidlertid skje og hallen kan få skader i form av rifter eller brudd i duken. Dersom dette hender kan du kontakte oss, så vil vi hjelpe deg videre med hensyn til hvordan skaden kan repareres. Normalt er det mindre ting som kan løses lokalt, da gir vi informasjon om hvordan dette skal gjøres, ved større skader vil sende et montørteam for å reparere skadene.

Flytting av hallen

Hvis avstanden er kort og tilstrekkelig plass er tilgjengelig, kan hele bygningen flyttes uten demontering ved bruk av kraner. Hvis den nye lokasjonen ligger mer enn noen få hundre meter fra den opprinnelige plasseringen, vil våre erfarne installatører først demontere bygningen din helt og montere den profesjonelt. Ved flytting mellom byer vurderer vi også muligheten for forskjellige snølaster på forskjellige steder. Å flytte en hel bygning på en gang krever spesiell installasjonsekspertise. Merk! Foreløpig utfører vi bare flytting av Best-Hall-bygninger

Kontakt oss